Για 2 Δωδεκάδες ()
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε την κρυσταλλική ζάχαρη, την καστανή ζάχαρη και τη μαργαρίνη και τα χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέτετε τη βανιλίνη και τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Κατόπιν, ρίχνετε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι και χτυπάτε μέχρι να έχετε ένα ενιαίο μείγμα. Τέλος, βάζετε και τα δάκρυα σοκολάτας.
3. Σε ένα μεγάλο ταψί που έχετε στρώσει λαδόκολλα, βάζετε στρογγυλές κουταλιές από το μείγμα, σε μέγεθος καρυδιού, φροντίζοντας να έχουν απόσταση μεταξύ τους για να μην κολλήσουν κατά το ψήσιμο. Τις πατάτε με την πίσω πλευρά ενός κουταλιού για να γίνουν πιο επίπεδα τα μπισκότα. Ψήνετε για 8-10΄ μέχρι να ροδίσουν. Αφήνετε για 1' να κρυώσουν και τα τοποθετείτε σε μια σχάρα για να κρυώσουν εντελώς.
Μπορείτε να αρωματίσετε τα μπισκότα σας, προσθέτοντας στη ζύμη λίγο ξύσμα πορτοκαλιού ή εσάνς πορτοκαλιού