Για 4 άτομα ()
1. Αλατοπιπερώστε τα κομμάτια του κοτόπουλου.
2. Σε μία μεγάλη ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε μέσα το κοτόπουλο ώστε να τσιγαριστεί και να πάρει χρώμα.
3. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να γίνουν διάφανα.
4. Ανακατέψτε το κορνφλαουρ με το μισό μαϊντανό, το τζίντζερ, το σαφράν, το κύμινο, το σουσάμι και τις πιπεριές τσίλι.
5. Ρίξτε το μείγμα στον ζωμό κοτόπουλου και ανακατέψτε ζωηρά. Ενώστε με το τσιγαρισμένο κοτόπουλο, σκεπάστε και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 45 λεπτά περίπου ή μέχρι να γίνει τρυφερό το κοτόπουλο.
6. Σερβίρετε ζεστό και συνοδεύεται με ρύζι .
Μπορείτε να το συνοδέψετε και με λίγο δροσερό γιαούρτι σακούλας.