Για 4 άτομα ()
1. Από τα λάιμς, κρατείστε χωριστά το ξύσμα και το χυμό.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ και λίγο ξύσμα με το γιαούρτι, το κάρι, 2 κουταλιές της σούπας τζίντζερ, ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/8 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα. Προσθέστε το κοτόπουλο και αλείψτε το καλά με τη μαρινάδα. Καλύψτε με διάφανη μεμβράνη και αφήστε το 15 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου ή 30 λεπτά στο ψυγείο, γυρίζοντας το περιστασιακά.
3. Εν τω μεταξύ, προετοιμάστε τη σάλτσα: Σε μεσαίο μπολ, με μια σπάτουλα, ανακατεύετε απαλά το μάνγκο με 2 κουταλιές της σούπας τζίντζερ, 1 κουταλιά της σούπας λάιμ και 1 κ.γ. ξύσμα 1/4 κουταλάκι αλάτι , 1/8 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα και 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
4. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο C. Λαδώστε την σχάρα, αφαιρέστε το κοτόπουλο από την μαρινάδα, σκουπίστε το και βάλτε το πάνω στην καυτή σχάρα.
5. Ψήστε το κοτόπουλο 7 -8 λεπτά ή μέχρι να τρέξουν οι χυμοί του, από κάθε πλευρά. Μεταφέρετε το κοτόπουλο σε ξύλο κοπής, αφήστε να κρυώσει λίγο αν θέλετε για να κόβετε πιο εύκολα και μετά κόψτε σε μακριές λεπτές φέτες.
6. Για να σερβίρετε, τοποθετείστε σε 4 μεγάλα πιάτα , φύλλα φρέσκου γαλλικού μαρουλιού και από πάνω βάλτε το κοτόπουλο σε φέτες.
7. Γαρνίρετε με τη σάλτσα μάνγκο στο πλάι του πιάτου και πασπαλίστε με λίγο ξύσμα λάιμ και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Μπορείτε να το φτιάξετε και μπουτάκια κοτόπουλου και να προσθέσετε μαζί με το μάνγκο ένα πεπονάκι Γκουανταλούπης