Για 10 άτομα ()
1. Ρίχνετε στον κάδο του μπλέντερ όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα χτυπάτε για 2 – 3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Αραδιάζετε το κοτόπουλο σε ένα ρηχό μπολ το περιχύνετε με την μαρινάδα και το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Καλό είναι να το αφήσετε να μαριναριστεί όλο το βράδυ.
2. Μουσκεύετε σε κρύο νερό 10 ξυλάκια για σουβλάκια, βγάζετε το κοτόπουλο από το ψυγείο το στραγγίζετε ελαφρά και το περνάτε από τα ξυλάκια. Αραδιάζετε τα σουβλάκια σε ένα ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.
3. Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι ελαφρά της πίτες και τις μεταφέρετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Τοποθετείτε από πάνω τα σουβλάκια πασπαλίζετε με το σχοινόπρασο και σερβίρετε μαζί με το γιαούρτι.
Μπορείτε να το φτιάξετε και με στήθος κοτόπουλου αλλά πρέπει να το μαρινάρετε τουλάχιστον 8 ώρες.