alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

kouneli krasato top 07 03 2016

ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

kouneli krasato top 07 03 2016

Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Αρκετά οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 1 κουνέλι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
  • 1 κουτ. σουπ. σάλτσα ντομάτας πελτές
  • 1 κουτ. σουπ. δενδρολίβανο
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Τοποθετείτε το κουνέλι σε ένα βαθύ τηγάνι μαζί με 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό και μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Σιγοβράζετε το κουνέλι, σχεδόν, μέχρι να ψηθεί και να απορροφήσει όλο του το νερό. Όταν, δηλαδή, είναι πολύ μαλακό και πιρουνίζετε.


2. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, , το κρασί μέσα στο οποίο έχετε προσθέσει τον πελτέ ντομάτας και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 15 λεπτά, ώστε να δέσει η σάλτσα του. Τα τελευταία πέντε λεπτά βάζετε και το δενδρολίβανο ώστε να μην πικρίσει. Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face