Για 6 άτομα ()
1. Τοποθετείτε το κουνέλι σε ένα βαθύ τηγάνι μαζί με 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό και μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Σιγοβράζετε το κουνέλι, σχεδόν, μέχρι να ψηθεί και να απορροφήσει όλο του το νερό. Όταν, δηλαδή, είναι πολύ μαλακό και πιρουνίζετε.
2. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, , το κρασί μέσα στο οποίο έχετε προσθέσει τον πελτέ ντομάτας και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 15 λεπτά, ώστε να δέσει η σάλτσα του. Τα τελευταία πέντε λεπτά βάζετε και το δενδρολίβανο ώστε να μην πικρίσει. Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές.