Για 6 άτομα ()
1.Ρίχνετε σε ένα βαθύ τηγάνι το βούτυρο και το ελαιόλαδο. Μόλις αρχίσει να λιώνει το βούτυρο, ρίχνετε τα φύλλα δάφνης. Πλένετε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζετε μαζί με τη φλούδα στο τηγάνι. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα και ρίχνετε τον ζωμό κοτόπουλου.
2. Κλείνετε το σκεύος με το καπάκι και αφήνετε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 25'. Στα τελευταία 10΄προσθέτετε τον κόλιανδρο σπασμένο, τον άνηθο, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 10' ακόμη με ανοιχτό καπάκι του σκεύους, μέχρι να χυλώσει και να δέσει η σάλτσα.
Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό συνοδευτικό για ψητό φούρνου ή κατσαρόλας.