Για 6 άτομα ()
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200℃ . Ψήνετε τα λουκάνικα για 10'-15', τα γυρνάτε συχνά πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
2. Εν τω μεταξύ, σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 5' μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε τον χυμό ντομάτας, τη πικάντικη πάπρικα, το αλάτι, τη κέτσαπ και τη βότκα. Σιγοβράζετε για 10'.
3. Φτιάχνετε τα hot dog. Απλώνετε στα ψωμάκια λίγη σάλτσα ντομάτας, προσθέτετε τα λουκάνικα και 1 κουταλιά καραμελωμένο κρεμμύδι. Στερεώνετε το επάνω μέρος από το ψωμάκι με μια οδοντογλυφίδα.
Στη σάλτσα μπορείτε αντί για βοτκα να βάλετε ουίσκι