Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε για 1 – 2 λεπτά. Προσθέτετε τις μπριζόλες, τους σπόρους του κύμινου και τη δάφνη. Τα ανακατεύετε και τα αλατοπιπερώνετε.
2. Σβήνετε με την μπύρα και το πορτοκάλι και μετά από 1 λεπτό, κλείνετε το τηγάνι με το καπάκι. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και αφήνετε να σιγομαγειρευτεί το φαγητό για 15 λεπτά.
3. Προσθέτετε τα δαμάσκηνα και συνεχίζετε το βράσιμο με κλειστό καπάκι για ακόμα 10 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
Μπορείτε να προσθέσετε μανιτάρια, ψιλοκομμένο πράσο ή σέλινο. Αυτό το φαγητό είναι δεκτικό σε πολλά υλικά και μπαχαρικά.