Για 8 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το γάλα, το νερό και τα αυγά και τα χτυπάτε με έναν αυγοδάρτη. Προσθέτετε σιγά – σιγά το αλεύρι και το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να πάρετε έναν ομοιογενή χυλό.
2. Με ένα πινέλο αλείφετε την επιφάνεια ενός μέτριου αντικολλητικού τηγανιού και το βάζετε να ζεσταθεί. Γεμίζετε ένα φλιτζάνι μέχρι τη μέση με το μείγμα της ζύμης και το χύνετε στο τηγάνι. Κουνώντας περιστροφικά το τηγάνι απλώνετε το μείγμα σε όλη την επιφάνειά του. Αφήνετε την κρέπα να ψηθεί από την μια πλευρά για 2 λεπτά και στη συνέχεια την γυρίζετε με προσοχή ώστε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά για ακόμα 2 λεπτά. αποσύρετε από το τηγάνι και συνεχίζετε με τις υπόλοιπες κρέπες.
3. Φτιάχνετε τα μήλα. Σε ένα τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και σοτάρετε τα μήλα μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και την κανέλα και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να καραμελώσουν περίπου 5 – 7 λεπτά. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε στην άκρη.
4. Φτιάχνετε τη σάλτσα καραμέλας. Σε ένα μικρό τηγάνι βάζετε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος. Το τοποθετείτε σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας περιοδικά με σπάτουλα μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Αυξάνετε ελαφρά τη θερμοκρασία μέχρι να έρθει σε σημείο βρασμού. Σιγοβράζετε για 5 λεπτά και ανακατεύετε κατά διαστήματα μέχρι η σάλτσα καραμέλας να πήξει ελαφρώς. Το αποσύρετε από τη φωτιά τα βάζετε σε μπολ και τα αφήνετε να κρυώσουν λίγο.
5. Φτιάχνετε το γλυκό. Γεμίζετε τις κρέπες με τα καραμελωμένα μήλα, περιχύνετε με λίγη καραμέλα, τις τυλίγετε σε ρολό και σερβίρετε.
Μπορείτε για πιο ελαφριά γεύση να παραλείψετε την καραμέλα.