Για 6 άτομα ()
1. Απλώνετε τη ζύμη της πίτσας σε μια αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και την ανοίγετε με τη βοήθεια ενός πλάστη, ώστε να λεπτύνει. Στρώνετε με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος μια λαμαρίνα φούρνου και τοποθετείτε επάνω το φύλλο της ζύμης. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.
2. Ψήνετε την βάση της πίτσας σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανή. Αποσύρετε από το φούρνο και την μεταφέρετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.
3. Ρίχνετε την πραλίνα φουντουκιού σε ένα μπολ και την βάζετε για 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων και ζεσταθεί και να γίνει ρευστή. Απλώνετε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα σιλικόνης, την πραλίνα φουντουκιού πάνω στην βάση της πίτσας, αφήνοντας γύρω – γύρω περιθώριο ½ εκ. Πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.
Μπορείτε να βάλετε από πάνω και μπανάνες κομμένες σε λεπτές φέτες.