Για 6 άτομα ()
1. Φτιάχνετε το ζελέ κεράσι ή φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Αδειάζετε το μείγμα στε μια στρογγυλή φόρμα και το αφήνετε δέκα λεπτά να κρυώσει. Βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον μια ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί το ζελέ.
2. Σε ένα μπολ διαλύετε το ζελέ ανανά με το ανάλογο νερό και προσθέστε το γιαούρτι. Ανακατεύτε ζωηρά με αυγογδάρτη και το αφήνετε να «σταθεί» για 10 λεπτά. Αδειάζετε προσεκτικά επάνω από το ζελέ κεράσι και βάλτε στο ψυγείο για άλλη μια ώρα. Ξεφορμάρετε σε πιατέλα και σερβίρετε με φρέσκα φρούτα.
Αν θέλετε μπορείτε να ενσωματώσετε φρέσκα φρούτα μέσα στο διάφανο ζελέ κεράσι.