alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

DIXRVMO ZELE topimage

 Εντυπωσιακό και εύκολο γλυκό ακόμα και για αρχάριους ζαχαροπλάστες

ΔΙΧΡΩΜΟ ΖΕΛΕ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙΑ

DIXRVMO ZELE topimage

 Εντυπωσιακό και εύκολο γλυκό ακόμα και για αρχάριους ζαχαροπλάστες

Χρόνος προετοιμασίας: 6 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
2 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 4€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 2 φακελάκια ζελέ με γεύση ανανά
  • 2 φακελάκια ζελέ με γεύση κεράσι ή φράουλα
  • 2 φλιτζάνια γιαούρτι στραγγιστό (300 γρ.)
  • 400 mL νερό βραστό (για το ζελέ κεράσι ή φράουλα)
  • 400 mL κρύο νερό (για το ζελέ κεράσι ή φράουλα)
  • 250 mL νερό βραστό (για τον ανανά)

Θρεπτικά συστατικά

( χορτοφαγική, Χωρίς Γλουτένη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Φτιάχνετε το ζελέ κεράσι ή φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Αδειάζετε το μείγμα στε μια στρογγυλή φόρμα και το αφήνετε δέκα λεπτά να κρυώσει. Βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον μια ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί το ζελέ.


2. Σε ένα μπολ διαλύετε το ζελέ ανανά με το ανάλογο νερό και προσθέστε το γιαούρτι. Ανακατεύτε ζωηρά με αυγογδάρτη και το αφήνετε να «σταθεί» για 10 λεπτά. Αδειάζετε προσεκτικά επάνω από το ζελέ κεράσι και βάλτε στο ψυγείο για άλλη μια ώρα. Ξεφορμάρετε σε πιατέλα και σερβίρετε με φρέσκα φρούτα.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν θέλετε μπορείτε να ενσωματώσετε φρέσκα φρούτα μέσα στο διάφανο ζελέ κεράσι.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face