Για 4 άτομα ()
1. Τοποθετείτε τα φρούτα σε ένα μεγάλο μπολ. Βάζετε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το μέλι, τον χυμό λεμονιού και την κανέλα στον κάδο του μπλέντερ και τα χτυπάτε για να ομογενοποιηθούν.
2. Στη συνέχεια, βάζετε τη σάλτσα σε ένα μικρό μπολ, προσθέτετετο ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε καλάμε ένα κουτάλι. Ρίχνετε τη σάλτσα πάνω από τα φρούτα. Ανακατεύετε απαλά το μείγμα των φρούτων. Σερβίρετε αμέσως ή βάζετε στο ψυγείο για 20' να δροσίσει.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα φρούτα σας αρέσουν και το καλοκαίρι να την εμπλουτίσετε με σταφύλια και καρπούζι. Επίσης, στο μπλέντερ μην βάλετε από την αρχή το ξύσμα λεμονιού γιατί θα πικρίσει τη σος σας.