Για 4 άτομα ()
1. Βάζετε το στήθος κοτόπουλο στην κατάψυξη για 20 λεπτά, να αρχίσει να παγώνει, χωρίς όμως να σκληρύνει. Το βγάζετε και με ένα κοφτερό μαχαίρι το κόβετε οριζόντια σε λεπτές φέτες 1 – 2 εκ.
2. Σε ένα μπολ ρίχνετε το κοτόπουλο, το χυμό πορτοκαλιού, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το μπαλσαμικό πορτοκάλι BRAVA, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο, τα ανακατεύετε, σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το τοποθετείτε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 4 ώρες.
3. Αφαιρείτε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα, το σκουπίζετε ελαφρά, και το ψήνετε σε ένα σχαροτήγανο, που έχετε ζεστάνει και αλείψει με λίγο ελαιόλαδο – για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Σουρώνετε τη μαρινάδα και περιχύνετε το κοτόπουλο, προσθέτετε το δενδρολίβανο και συνεχίζετε το ψήσιμο για ακόμα 5 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρετε το κοτόπουλο ζεστό με τη σάλτσα του μαζί με μια πράσινη σαλάτα.
Μπορείτε να προσθέσετε στην μαρινάδα και 2 σταγόνες σόγια σος.