alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

hot-dog top

Πλούσιο, χορταστικό, με τη γλύκα του καραμελωμένου κρεμμυδιού και τη λαχταριστή σάλτσα με καπνιστή πάπρικα

HOTDOG ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

hot-dog top

Πλούσιο, χορταστικό, με τη γλύκα του καραμελωμένου κρεμμυδιού και τη λαχταριστή σάλτσα με καπνιστή πάπρικα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 25 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Κόστος: 12€,

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 12 λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • 6 ψωμάκια για hotdog
  • 6 κουτ. σουπ. καραμελωμένο κρεμμύδι

Για τη σάλτσα

  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ.γλυκ. ελαιόλαδο
  • 1 κουτ.γλυκ. καπνιστή πάπρικα
  • 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κουτ. σουπ. κέτσαπ
  • 3 κουτ. σουπ. βότκα
  • αλάτι, πιπέρι

Θρεπτικά συστατικά

(Χωρίς Λακτόζη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200℃ . Ψήνετε τα λουκάνικα για 10'-15', τα γυρνάτε συχνά πλευρά μέχρι να ροδίσουν.


2. Εν τω μεταξύ, σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 5' μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε τον χυμό ντομάτας, τη πικάντικη πάπρικα, το αλάτι, τη κέτσαπ και τη βότκα. Σιγοβράζετε για 10'.


3. Φτιάχνετε τα hot dog. Απλώνετε στα ψωμάκια λίγη σάλτσα ντομάτας, προσθέτετε τα λουκάνικα και 1 κουταλιά καραμελωμένο κρεμμύδι. Στερεώνετε το επάνω μέρος από το ψωμάκι με μια οδοντογλυφίδα.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Στη σάλτσα μπορείτε αντί για βοτκα να βάλετε ουίσκι



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face