alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

eton mess top

Με τρία μόνο υλικά και με τους παραδοσιακούς ελληνικούς μπεζέδες φτιάχνεται το πιο τέλειο, ανοιξιάτικο γλυκό!

ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΕ ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

eton mess top

Με τρία μόνο υλικά και με τους παραδοσιακούς ελληνικούς μπεζέδες φτιάχνεται το πιο τέλειο, ανοιξιάτικο γλυκό!

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Αρκετά ακριβή

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 1/2 κιλό φράουλες καθαρισμένες
  • 4 μαρέγκες σπασμένες (μπεζέδες)

Για το σερβίρισμα

  • 1/2 φλιτζάνι ολόκληρες φράουλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνετε στο μπλέντερ τις μισές φράουλες και τις πολτοποιείτε. Κόβετε τις υπόλοιπες στα τέσσερα.


2. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ και την χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να σφίξει και να δημιουργηθούν κορυφούλες στην επιφάνεια.


3. Παίρνετε τέσσερα βαζάκια και μοιράζετε σε αυτά την μισή ποσότητα από τη σαντιγύ. Στη συνέχεια πασπαλίζετε με την μισή ποσότητα από τις σπασμένες μαρέγκες, συνεχίζετε με τον πουρέ φράουλας και τις κομμένες φράουλες. Τέλος πασπαλίζετε με τις υπόλοιπες μαρέγκες και απλώνετε την υπόλοιπη σαντιγί. Γαρνίρετε με τις ολόκληρες φράουλες και μερικές κομμένες σε φέτες.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face