Για 6 άτομα ()
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το γιαούρτι μαζί με το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν πολύ καλά τα υλικά μεταξύ τους. Τοποθετείτε την κρέμα στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα να παγώσει.
2. Μοιράζετε την μισή ποσότητα από το κέικ σε 6 ποτήρια για κοκτέιλ μαργαρίτα και στη συνέχεια μοιράζετε από πάνω την μισή ποσότητα κρέμας. Συνεχίζετε με μια στρώση από το υπόλοιπο κέικ και την υπόλοιπη κρέμα, τοποθετείτε τα ποτήρια στο ψυγείο για 1 ώρα. Τέλος πασπαλίζετε με την τριμμένη λευκή σοκολάτα και σερβίρετε.
Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το εύκολο γλυκάκι με γιαούρτι λεμόνι και κέικ βανίλιας αντικαθιστώντας το κέικ με μπισκότα πτι μπερ.