Για 6 άτομα ()
1. Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το κορν φλάουρ και το γάλα. Ανακατεύετε με τον αυγοδάρτη να διαλυθεί το κορν φλάουρ και τα βάζετε να βράσουν σε χαμηλή θερμοκρασία. Προσθέτετε και την ζάχαρη άχνη και αφήνετε το μείγμα να πάρει μία βράση. Μόλις αρχίζει να πήζει το μείγμα αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτετε τη μαστίχα και ανακατεύετε καλά με μια σπάτουλα σιλικόνης για 2-3 λεπτά. Αφήνετε την κρέμα να κρυώσει εντελώς.
2. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και την χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. Διπλώνετε με απαλές κινήσεις την σαντιγί στην κρέμα μαστίχας μέχρι να ενσωματωθεί. Αδειάζετε την κρέμα σε ένα μπολ και την βάζετε στο ψυγείο για 4 - 5 ώρες.
3. Κόβετε οριζόντια τα σου τα γεμίζετε με την κρέμα, τα πασπαλίζετε με λίγη άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.
Αγοράστε έτοιμα φρέσκα σου από το ζαχαροπλαστείο και διατηρείστε τα σε μπολ που κλείνει καλά για να μην σας ξεραθούν.