Για 4 άτομα ()
1. Ρίχνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρετε για 4-5 λεπτά τις μπουκιές από το κρέας να ροδίσουν. Σβήνετε με τη μπύρα και αφήνετε να σιγοβράσει για 10 λεπτά, προσθέτετε μισό φλιτζάνι νερό και αφήνετε την τηγανιά να βράσει για 10 λεπτά.
2. Έπειτα βάζετε τα καρότα, τα κρεμμυδάκια και αλατοπιπερώνετε. Συνεχίζετε το ψήσιμο για 20 ακόμα λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
3. Στο τέλος ρίχνετε τη γλυκόξινη σάλτσα BRAVA και ανακατεύετε έτσι ώστε να γλασάρει το κρέας. Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.
Δοκιμάστε το και με τηγανιά κοτόπουλου.