alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

xoirini tigania top 06 10 2016

Σε αυτό το φαγητό η γλυκύτητα του καρότου μαζί με τα κρεμμυδάκια ισορροπούν τέλεια την πλούσια γεύση του χοιρινού και το κάνει ιδανικό πιάτο για κρασί ή μπύρα

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BRAVA ΜΕ ΜΕΛΙ

xoirini tigania top 06 10 2016

Σε αυτό το φαγητό η γλυκύτητα του καρότου μαζί με τα κρεμμυδάκια ισορροπούν τέλεια την πλούσια γεύση του χοιρινού και το κάνει ιδανικό πιάτο για κρασί ή μπύρα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 35 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 1 κιλό χοιρινή τηγανιά
  • 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια
  • 12 κρεμμυδάκια στιφάδου κομμένα στα δυο
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 1 κουτ. σουπ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κουτ. σουπ. κρέμα βαλσαμικού BRAVA με μέλι
  • αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρετε για 4-5 λεπτά τις μπουκιές από το κρέας να ροδίσουν. Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να σιγοβράσει για 10 λεπτά, προσθέτετε μισό φλιτζάνι νερό και αφήνετε την τηγανιά να βράσει για 10 λεπτά.


2. Έπειτα βάζετε τα καρότα, τα κρεμμυδάκια και αλατοπιπερώνετε. Συνεχίζετε το ψήσιμο για 20 ακόμα λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.


3. Στο τέλος ρίχνετε την κρέμα βαλσαμικού BRAVA με μέλι  και ανακατεύετε έτσι ώστε να γλασάρει το κρέας. Πασπαλίζετε με το μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Δοκιμάστε το και με τηγανιά κοτόπουλου.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face